Home Computers and Technology N10-006 Exam Questions

N10-006 Exam Questions

Question: 1

A technician needs to limit the amount of broadcast traffic on a network and allow different segments to communicate with each other. Which of the following options would satisfy these requirements?

A. Add a router and enable OSPF.
B. Add a layer 3 switch and create a VLAN.
C. Add a bridge between two switches.
D. Add a firewalland implement proper ACL.

Answer: B

Question: 2

The network install is failing redundancy testing at the MDF. The traffic being transported is a mixture of multicast and unicast signals. Which of the following would BEST handle the rerouting caused by the disruption of service?

A. Layer 3 switch
B. Proxy server
C. Layer 2 switch
D. Smart hub

Answer: A

Question: 3

Which of the following network devices use ACLs to prevent unauthorized access into company systems?

A. IDS
B. Firewall
C. Content filter
D. Load balancer

Answer: B

Question: 4

Which of the following is used to define how much bandwidth can be used by various protocols on the network?

A. Traffic shaping
B. High availability
C. Load balancing
D. Fault tolerance

Answer: A

Question: 5

Which of the following is used to authenticate remote workers who connect from offsite? (Select TWO).

A. OSPF
B. VTP trunking
C. Virtual PBX
D. RADIUS
E. 802.1x

Answer: D,E

Question: 6

Which of the following provides accounting, authorization, and authentication via a centralized privileged database, as well as, challenge/response and password encryption?

A. Multifactor authentication
B. ISAKMP
C. TACACS+
D. Network access control

Answer: C

Question: 7

A technician needs to set aside addresses in a DHCP pool so that certain servers always receive the same address. Which of the following should be configured?

A. Leases
B. Helper addresses
C. Scopes
D. Reservations

Answer: D

Question: 8

Joe, a network technician, is setting up a DHCP server on a LAN segment. Which of the following options should Joe configure in the DHCP scope, in order to allow hosts on that LAN segment using dynamic IP addresses, to be able to access the Internet and internal company servers? (Select THREE).

A. Default gateway
B. Subnet mask
C. Reservations
D. TFTP server
E. Lease expiration time of 1 day
F. DNS servers
G. Bootp

Answer: A,B,F

Question: 9

A technician just completed a new external website and setup access rules in the firewall. After some testing, only users outside the internal network can reach the site. The website responds to a ping from the internal network and resolves the proper public address. Which of the following could the technician do to fix this issue while causing internal users to route to the website using an internal address?

A. Configure NAT on the firewall
B. Implement a split horizon DNS
C. Place the server in the DMZ
D. Adjust the proper internal ACL

Answer: B

Question: 10

When configuring a new server, a technician requests that an MX record be created in DNS for the new server, but the record was not entered properly. Which of the following was MOST likely installed that required an MX record to function properly?

A. Load balancer
B. FTP server
C. Firewall DMZ
D. Mail server

Answer: D

Question: 11

Which of the following protocols uses label-switching routers and label-edge routers to forward traffic?

A. BGP
B. OSPF
C. IS-IS
D. MPLS

Answer: D

Question: 12

Which of the following is MOST likely to use an RJ-11 connector to connect a computer to an ISP using a POTS line?

A. Multilayer switch
B. Access point
C. Analog modem
D. DOCSIS modem

Answer: C

Question: 13

An administrator notices an unused cable behind a cabinet that is terminated with a DB-9 connector. Which of the following protocols was MOST likely used on this cable?

A. RS-232
B. 802.3
C. ATM
D. Tokenring

Answer: A

Question: 14

Which of the following connection types is used to terminate DS3 connections in a telecommunications facility?

A. 66 block
B. BNC
C. F-connector
D. RJ-11

Answer: B

Question: 15

An F-connector is used on which of the following types of cabling?

A. CAT3
B. Single mode fiber
C. CAT5
D. RG6

Answer: D

Question: 16

A network technician must utilize multimode fiber to uplink a new networking device. Which of the following Ethernet standards could the technician utilize? (Select TWO).

A. 1000Base-LR
B. 1000Base-SR
C. 1000Base-T
D. 10GBase-LR
E. 10GBase-SR
F. 10GBase-T

Answer: B,E

Question: 17

CORRECT TEXT
You have been tasked with testing a CAT5e cable. A summary of the test results can be found on the screen.

Step 1: Select the tool that was used to create the cable test results.
Step 2: Interpret the test results and select the option that explains the results. After you are done with your analysis, click the ‘Submit Cable Test Analysis’ button.

Question: 18

A network engineer needs to set up a topology that will not fail if there is an outage on a single piece of the topology. However, the computers need to wait to talk on the network to avoid congestions. Which of the following topologies would the engineer implement?

A. Star
B. Bus
C. Ring
D. Mesh

Answer: C

Question: 19

A network topology that utilizes a central device with point-to-point connections to all other devices is which of the following?

A. Star
B. Ring
C. Mesh
D. Bus

Answer: A

Question: 20

Which of the following network topologies has a central, single point of failure?

A. Ring
B. Star
C. Hybrid
D. Mesh

Answer: B

Question: 21

Which of the following refers to a network that spans several buildings that are within walking distance of each other?

A. CAN
B. WAN
C. PAN
D. MAN

Answer: A

Question: 22

Which of the following network infrastructure implementations would be used to support files being transferred between Bluetooth-enabled smartphones?

A. PAN
B. LAN
C. WLAN
D. MAN

Answer: A

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Can You Do Affiliate Marketing Without A Website?

With affiliate marketing you don't actually need a website at all, and you can just simply direct your traffic straight to the product's...

How To Choose A Niche For Affiliate Marketing

There are some affiliate niches - topics - on the internet that are more profitable than others. Likewise, some are difficult for beginning...

Affiliate Marketing Trending in India 2020!

So, What Exactly Affiliate Marketing Is?Affiliate marketing involves referring other people to purchase the product of a specific company. Whenever any person purchases...

How To Choose The Right Products To Promote As An Affiliate

A major step in becoming a profitable affiliate marketer is to choose the right products to promote. You want to be sure that...

Recent Comments