Home Computers and Technology RC0-903 Certification Score

RC0-903 Certification Score

Question: 1

A user wants to quickly share pictures between mobile devices. The devices will be in close proximity so the necessity of a third party service and/or another networking device is not required. Which of the following is the BEST option for this scenario?

A. NFC
B. USB
C. IR
D. WiFi

Answer: A

Question: 2

Which of the following would need to be enabled on a mobile phone to share its Internet connection with multiple devices simultaneously?

A. NFC
B. Bluetooth
C. Hotspot
D. Tethering

Answer: C

Question: 3

Android smartphones are typically different from other smartphone devices in that:

A. Android devices use apps that are more secure than other devices.
B. Android devices use open source operating systems.
C. Android devices can only operate with a proprietary operating system.
D. Android devices can receive apps from different sources.

Answer: B

Question: 4

Recently a company updated their network infrastructure. A user reports that a laptop is experiencing slower network speeds since the update. Which of the following would the technician replace, rather than purchase a new device?

A. Wireless NIC
B. CPU
C. RAM
D. Hard drive

Answer: A

Question: 5

Legacy software needs to be installed on a netbook. Which of the following is MOST likely needed in order to install the software?

A. Lightning port
B. Bluetooth adapter
C. USB optical drive
D. NFC chip

Answer: C

Question: 6

Wearable fitness tracking devices use which of the following technologies to determine user activity levels?

A. Digitizer
B. Gyroscope
C. Accelerometer
D. Inverter

Answer: C

Question: 7

A user, Ann, is preparing to travel abroad and wants to ensure that her laptop will work properly. Which of the following components of the laptop should be verified FIRST to ensure power compatibility before traveling?

A. Wall adapter
B. Battery
C. Power supply
D. Digitizer

Answer: A

Question: 8

A laptop is setup at a podium for a presentation but is set to extended desktop. The presenter would like it to show exactly what the laptop screen is showing. Which of the following would be the QUICKEST way to accomplish this?

A. Look for the setting in control panel
B. Toggle the dual display function key
C. Change the screen orientation
D. Reboot the laptop

Answer: B

Question: 9

A laptop has a network port that is not working consistently and wireless is out of range. Which of the following would the technician do to quickly get the laptop back on the wired network?

A. Use a USB to RJ-45 dongle
B. Enable Bluetooth
C. Enable NIC teaming
D. Replace the motherboard

Answer: A

Question: 10

A customer wants the thinnest laptop possible. Which of the following display technologies typically allows for thinner devices?

A. IPS
B. OLED
C. LCD
D. DisplayPort

Answer: B

Question: 11

Which of the following components is responsible for converting light into digital information?

A. Microphone
B. Digitizer
C. Inverter
D. Webcam

Answer: D

Question: 12

A customer brings a laptop in for repair, because the screen image is upside down. Which of the following is the BEST solution?

A. Change the screen orientation
B. Replace the video card
C. Connect an external monitor
D. Update the video card drivers

Answer: A

Question: 13

A user is requesting a cable to charge and transfer data for an Apple mobile device. Which of the following connection types would satisfy the user’s requirements?

A. MicroUSB
B. Molex
C. MiniUSB
D. Lightning

Answer: D

Question: 14

A user reports that the cursor jumps to random screen locations when typing on a laptop computer. Which of the following devices is MOST likely causing this?

A. The touchpad
B. The mouse wheel
C. The multimedia keys
D. The digitizer

Answer: A

Question: 15

A user has requested a device that could be used for web-conferences while away from work. The device will mainly be used for emailing, document reviewing, and phone calls. Which of the following mobile devices would a technician MOST likely recommend?

A. Tablet
B. Smart camera
C. Phablet
D. Web camera

Answer: C

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Affiliate Marketing Trending in India 2020!

So, What Exactly Affiliate Marketing Is?Affiliate marketing involves referring other people to purchase the product of a specific company. Whenever any person purchases...

How To Choose The Right Products To Promote As An Affiliate

A major step in becoming a profitable affiliate marketer is to choose the right products to promote. You want to be sure that...

The $14 Billion Global Industry That Can Make You Rich

Often you hear suggestions that affiliate marketing is dead and that there is no money to be made in it. These ideas are...

Make Money Online – The Basics On Exactly How To Start Earning Money Online

I think most of us came here to search for means to make money online. So below I am, exposing methods to make...

Recent Comments